De Mol

Trotse sponsor van De Mol

Brugse Zot is dit jaar trotste sponsor van het populaire tv-programma De Mol. Tien onbekende Vlamingen en een miljoen mollenjagers gaan terug op zoek naar De Mol, een sluwe saboteur. In dit elfde seizoen leggen de kandidaten de proeven af in het verre Arizona.

Win 1.000 zotte prijzen met De Mol

Altijd al eens de finale van De Mol op groot scherm willen zien? Of maak je graag eens een opname mee van Café De Mol? Tijdens de periode van het tv-programma kan je met Brugse Zot kans maken op één van de 1.000 zotte prijzen.

Meedoen? Bestel een Brugse Zot op café of koop er één in jouw supermarkt en ontvang jouw unieke code. Iedere maandag maken we winnaars van de vorige week bekend.

Doe mee

Café De Mol

Meteen na elke aflevering van De Mol kunnen de fans terecht in Café De Mol om samen met bekende en onbekende diehard-mol-vangers op zoek te gaan naar theorieën om de mol te ontmaskeren. Als trotse partner hebben we dit jaar het café in een zot jasje gestoken!

Gezien op Play4

De Mol en Café De Mol zijn iedere zondagavond te zien op Play4. Kijk mee vanaf 19 maart en ontdek wie ons dit jaar voor de zot houdt! 

Op zondagavond 12 maart worden de kandidaten van het nieuwe seizoen voorgesteld tijdens de allereerste aflevering van Café De Mol.