Winactie

Samen met het tv-programma De Mol organiseren wij een winactie. Doe mee en maak kans op één van de 1.000 zotte prijzen.  

Win één van onze

1.000 zotte prijzen

 

Heb jij een code ontvangen bij je aankoop van een Brugse Zot? Vul je unieke code in en wie weet win jij wel één van de 1.000 zotte prijzen met De Mol.

velden met een * zijn verplicht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zotte prijzenpot

VIP-duotickets slotevenement 

Beleef de finale van De Mol op groot scherm tijdens het grote slotevenement in Kinepolis Antwerpen. Het is de langverwachte ontknoping die je live kan meemaken in aanwezigheid van Gilles De Coster en de kandidaten van De Mol.

Duotickets live Café De Mol

Ga live op zondagavond, samen met bekende en onbekende molfans, op zoek naar de saboteur in het gezellige Café De Mol. Geniet er tegelijk van een verfrissende Brugse Zot! 

Limited Edition De Mol glas

Geniet van een heerlijke Brugse Zot tijdens jouw zoektocht naar De Mol. Als trotse partner van het tv-programma ontwikkelden we een limited edition Brugse Zot bierglas. Een collectors item, speciaal voor de echte fan van Brugse Zot en De Mol! 

Brugse Zot Molboekje

Wie houdt ons dit jaar voor de zot? Schrijf al jouw zotte moltheorieën in jouw eigen Brugse Zot molboekje. Een niet te missen notitieboekje voor de echte mollenjagers, waar je alle hints en aanwijzingen van dit seizoen kan in bijhouden.  

Iedere week kunnen er een specifiek aantal prijzen gewonnen worden.
Het overzicht van de wekelijkse prijzen vind je op ons wedstrijdreglement. 

Wedstrijdreglement

Trotse sponsor van De Mol

Dit jaar is Brugse Zot sponsor van het populaire tv-programma De Mol. Meteen na elke aflevering is er ook Café De Mol waar bekende en niet-bekende molfans op zoek gaan naar theorieën om de mol te ontmaskeren. Als trotse partner hebben we dit jaar het café in een zot jasje gestoken!

Gezien op Play4

De Mol en Café De Mol zijn iedere zondagavond te zien op Play4. Kijk mee vanaf 19 maart en ontdek wie ons dit jaar voor de zot houdt! 

Op zondagavond 12 maart worden de kandidaten van het nieuwe seizoen voorgesteld tijdens de allereerste aflevering van Café De Mol.

KEN JIJ ALLE BRUGSE ZOTTEN?

Ontdek de Brugse Zot bierfamilie van Brouwerij De Halve Maan. 
Gebrouwen in het hartje van Brugge volgens de familietraditie en mét de nodige zottigheid.​

Brugse Zot Blond

Het heerlijke goudblonde speciaalbier vol toeters en bellen: met een rijke schuimkraag en een complex karakter vol fruitige en kruidige aroma’s. Het is een evenwichtig doordrinkbaar bier dat op een speelse ongedwongen manier ieders smaak weet te bekoren.

Brugse Zot Dubbel

De bruine, dubbelzotte variant is - zoals de naam het al doet vermoeden - een iets zwaarder bier. Het onderscheidt zich met een unieke bittere toets. Gebrouwen met zes speciale moutsoorten, dit geeft het bier zijn uniek en rijk aroma.

Sportzot

Als eerste Belgische brouwerij lanceerden wij een alcoholvrij speciaalbier: Sportzot. Als basisbrouwsel gebruiken wij Brugse Zot Blond. Wij dealcoholiseren het bier op een volledig natuurlijke wijze waardoor er geen smaakverlies is. Even zot en lekker als Brugse Zot Blond, maar dan alcoholvrij!