Winactie

Samen met het tv-programma De Mol organiseren wij een winactie. Doe mee en maak kans op één van de 1.000 zotte prijzen.  

Helaas, deze Brugse Zot winactie is afgelopen. De winnaars zijn bekend en werden reeds gecontacteerd.
Hou zeker onze pagina’s in het oog voor toekomstige zotte acties.

Heb jij een code ontvangen bij je aankoop van een Brugse Zot? Vul je unieke code in en maak kans op een duoticket voor Filmfestival Oostende (27 januari t.e.m. 3 februari 2023).

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Iedere week kunnen er een specifiek aantal prijzen gewonnen worden.
Het overzicht van de wekelijkse prijzen vind je op ons wedstrijdreglement. 

Wedstrijdreglement

Trotse sponsor van De Mol

Dit jaar is Brugse Zot sponsor van het populaire tv-programma De Mol. Meteen na elke aflevering is er ook Café De Mol waar bekende en niet-bekende molfans op zoek gaan naar theorieën om de mol te ontmaskeren. Als trotse partner hebben we dit jaar het café in een zot jasje gestoken!

Gezien op Play4

De Mol en Café De Mol zijn iedere zondagavond te zien op Play4. Kijk mee vanaf 19 maart en ontdek wie ons dit jaar voor de zot houdt! 

Op zondagavond 12 maart worden de kandidaten van het nieuwe seizoen voorgesteld tijdens de allereerste aflevering van Café De Mol.

KEN JIJ ALLE BRUGSE ZOTTEN?

Ontdek de Brugse Zot bierfamilie van Brouwerij De Halve Maan. 
Gebrouwen in het hartje van Brugge volgens de familietraditie en mét de nodige zottigheid.​

Brugse Zot Blond

Het heerlijke goudblonde speciaalbier vol toeters en bellen: met een rijke schuimkraag en een complex karakter vol fruitige en kruidige aroma’s. Het is een evenwichtig doordrinkbaar bier dat op een speelse ongedwongen manier ieders smaak weet te bekoren.

Brugse Zot Dubbel

De bruine, dubbelzotte variant is - zoals de naam het al doet vermoeden - een iets zwaarder bier. Het onderscheidt zich met een unieke bittere toets. Gebrouwen met zes speciale moutsoorten, dit geeft het bier zijn uniek en rijk aroma.

Sportzot

Als eerste Belgische brouwerij lanceerden wij een alcoholvrij speciaalbier: Sportzot. Als basisbrouwsel gebruiken wij Brugse Zot Blond. Wij dealcoholiseren het bier op een volledig natuurlijke wijze waardoor er geen smaakverlies is. Even zot en lekker als Brugse Zot Blond, maar dan alcoholvrij!