Brugse Zot winactie

Doe mee en maak kans op heel wat zotte prijzen! 

Zotte prijzenpot

Maak tijdens deze winactie kans op één van onderstaande Brugse Zot goodies. De prijzenpot is gevuld met talloze merchandise producten van ons bier. Misschien zit jij binnenkort wel te genieten in een hippe strandstoel of draag je onze iconische narrenmuts.

Retail actie

Deelnemen aan de winactie kan enkel en alleen via een unieke code. Deze kan je terugvinden aan de onderkant van een kroonkurk van een Brugse Zot Blond fles 33cl. De flessen met een actiecode zijn verdeeld in de deelnemende supermarkten in Nederland. Deze actie vind je niet terug in horecazaken.

Ken jij alle Brugse Zotten?

Ontdek de Brugse Zot bierfamilie van Brouwerij De Halve Maan. Gebrouwen in het hartje van Brugge volgens de familietraditie en mét de nodige zottigheid.​

Brugse Zot Blond

Het heerlijke goudblonde speciaalbier vol toeters en bellen: met een rijke schuimkraag en een complex karakter vol fruitige en kruidige aroma’s. Het is een evenwichtig doordrinkbaar bier dat op een speelse ongedwongen manier ieders smaak weet te bekoren.

Brugse Zot Dubbel

De bruine, dubbelzotte variant is - zoals de naam het al doet vermoeden - een iets zwaarder bier. Het onderscheidt zich met een unieke bittere toets. Gebrouwen met zes speciale moutsoorten, dit geeft het bier zijn uniek en rijk aroma.

Brugse Bok

Onze Brugse Bok is een seizoensbier met een vol moutig aroma door het gebruik van geroosterde moutsoorten. Hiermee spelen we in op de Duitse en Nederlandse traditie om jaarlijks een seizoensgebonden bokbier op de markt te brengen.

Sportzot

Als eerste Belgische brouwerij lanceerden wij een alcoholvrij speciaalbier: Sportzot. Als basisbrouwsel gebruiken wij Brugse Zot Blond. Wij dealcoholiseren het bier op een volledig natuurlijke wijze waardoor er geen smaakverlies is. Even zot en lekker als Brugse Zot Blond, maar dan alcoholvrij!