Brugse Zot winactie

Win jij dankzij Brugse Zot een citytrip naar Brugge? Speel mee!

Brugse Zot Blond grote markt Brugge

Helaas, deze Brugse Zot winactie is afgelopen. De winnaars zijn bekend en werden reeds gecontacteerd. Hou zeker onze pagina’s in het oog voor toekomstige zotte acties.

Ontdek het wondermooie Brugge

Van de schoonheid van het Begijnhof tot een boottochtje op de reien. Ontdek tijdens je bezoek de zotte kant van Brugge. Ga er heerlijk tafelen in een goed restaurant of ga frietjes eten bij de molens. Je kan er ook naar hartenlust shoppen of een Brugse Zot drinken op één van de vele terrassen aan het water. 

Brugge Brouwerij De Halve Maan Koets
Brugse Zot Blond grote markt Brugge
Brugge Water
Brouwzaal Brouwerij De Halve Maan Brugge

Ken jij alle Brugse Zotten?

Ontdek de Brugse Zot bierfamilie van Brouwerij De Halve Maan. Gebrouwen in het hartje van Brugge volgens de familietraditie en mét de nodige zottigheid.​

Brugse Zot Blond

Het heerlijke goudblonde speciaalbier vol toeters en bellen: met een rijke schuimkraag en een complex karakter vol fruitige en kruidige aroma’s. Het is een evenwichtig doordrinkbaar bier dat op een speelse ongedwongen manier ieders smaak weet te bekoren.

Brugse Zot Dubbel

De bruine, dubbelzotte variant is - zoals de naam het al doet vermoeden - een iets zwaarder bier. Het onderscheidt zich met een unieke bittere toets. Gebrouwen met zes speciale moutsoorten, dit geeft het bier zijn uniek en rijk aroma.

Brugse Bok

Onze Brugse Bok is een seizoensbier met een vol moutig aroma door het gebruik van geroosterde moutsoorten. Hiermee spelen we in op de Duitse en Nederlandse traditie om jaarlijks een seizoensgebonden bokbier op de markt te brengen.

Sportzot

Als eerste Belgische brouwerij lanceerden wij een alcoholvrij speciaalbier: Sportzot. Als basisbrouwsel gebruiken wij Brugse Zot Blond. Wij dealcoholiseren het bier op een volledig natuurlijke wijze waardoor er geen smaakverlies is. Even zot en lekker als Brugse Zot Blond, maar dan alcoholvrij!

Ondersteunende partner

Deze campagne is mede mogelijk gemaakt door steun van Visit Bruges