FFO

Kras en win duo-tickets voor Filmfestival Oostende 2024

Header winactie FFO

Heb jij een code ontvangen bij je aankoop van een Brugse Zot? Vul je unieke code in en maak kans op een duoticket voor Filmfestival Oostende (27 januari t.e.m. 3 februari 2023).

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ontdek het wedstrijdreglement

wedstrijdreglement

Ken jij alle Brugse Zotten?

Ontdek de Brugse Zot familie van Brouwerij De Halve Maan. Gebrouwen in het hartje van Brugge volgens de familietraditie en mét de nodige zottigheid.​

Brugse Zot Blond

Het heerlijke goudblonde speciaalbier vol toeters en bellen: met een rijke schuimkraag en een complex karakter vol fruitige en kruidige aroma’s. Het is een evenwichtig doordrinkbaar bier dat op een speelse ongedwongen manier ieders smaak weet te bekoren.

Brugse Zot Dubbel

De bruine, dubbelzotte variant is - zoals de naam het al doet vermoeden - een iets zwaarder bier. Het onderscheidt zich met een unieke bittere toets. Gebrouwen met zes speciale moutsoorten, dit geeft het bier zijn uniek en rijk aroma.

Sportzot

Als eerste Belgische brouwerij lanceerden wij een alcoholvrij speciaalbier: Sportzot. Als basisbrouwsel gebruiken wij Brugse Zot Blond. Wij dealcoholiseren het bier op een volledig natuurlijke wijze waardoor er geen smaakverlies is. Even zot en lekker als Brugse Zot Blond, maar dan alcoholvrij!

Brugse Bok

Onze Brugse Bok is een seizoensbier met een vol moutig aroma door het gebruik van geroosterde moutsoorten. Hiermee spelen we in op de Duitse en Nederlandse traditie om jaarlijks een seizoensgebonden bokbier op de markt te brengen.

Zot partnership

Filmfestival Oostende is één van de grootste filmfestivals van België. Het festival loopt van 26 januari t.e.m. 3 februari 2024. FFO is hét filmevent dat een uitgebreid Vlaamse film- en tv-aanbod combineert met een internationale selectie.

Ontdek de volledige programmatie via www.filmfestivaloostende.be